Voortgezet onderwijs

Digitale kunst in de klas

Kijk verder dan het maakproces

Digitale kunsteducatie

Met de opkomst van diverse devices in de klas zag ik de kans om docenten te informeren over digitale kunsteducatie.

Er zijn zoveel mogelijkheden dat ik graag ondersteun hoe je vanuit je bestaande lessen kleine aanpassingen kan maken. Zo hoef je niet je hele onderwijs om te gooien. Wil je meer weten hoe je digitale toepassingen kan inzetten in het kunstvak? Meld je dan aan voor de online cursus. Je kan deze geheel in je eigen tijd volgen.

De online training

In de online training krijg jij de ondersteuning om van je bestaande lessen een digitale vertaalslag te maken. 

In de training vertel ik je niet dat je nu alleen maar digitaal les moet geven. Juist de wisseling van analoog en digitaal maken je kunstonderwijs tot een succes.

Ik geef je tips voor het omgooien van een bestaande les, het inspireren met  hedendaagse kunstenaars en hoe je je leerling bewust kan maken van creatieve beroepen. 

Voor meer informatie bekijk de online training in de webshop! 

Lees meer

Wat andere zeggen

Lianne is de eerste die het Tpack model koppelt aan het kunstvak waardoor het voor mij allemaal op zijn plek viel!
Ilse
Kunstvakdocent
Tijdens de webinar praatte Lianne alsof ze bij je vaksectie thuis hoort. Heel ontspannen, prettig en bomvol ideeën. Ik ben fan!
Joyce
Kunstvakdocent
Ik ga mijn sectie motiveren om de online training ook te volgen! Zo kunnen we samen onze visie vernieuwen.
Marije
Kunstvakdocent
Deze training is dikke aanrader - ik heb zo ontzettend veel inspiratie opgedaan voor mijn CKV lessen! Lianne legt veel uit aan de hand van artikelen, actuele kunst en onderzoek. Ik heb veel nieuwe ideeën en inspiratie opgedaan waarmee ik het nieuwe schooljaar fris kan beginnen.
Zoë
Kunstvakdocent
Je hoeft geen kunstvakdocent te zijn om de app's/challenges die Lianne deelt in te zetten. Dankzij haar ideeën zie ik ook de mogelijkheden binnen mijn mentorlessen.
Sanne
Mentor & Docent Engels
Dankzij de online training ben ik bekend geraakt met super handige en gratis apps waarmee leerlingen diverse mediaproducten kunnen maken. Denk aan posters maar ook video's monteren.
Karen
Docent MBO
Terug naar boven

Wij eten graag koekjes. Door verder te gaan op de website accepteer je ons koekjes beleid.   Meer info