Vakoverstijgend werken met mediakunst

Mediakunst is bewegend, geluid of digitaal gemaakt werk. 3 pijlers die veel mogelijkheden bieden om je lessen vakoverstijgend vorm te geven. Met deze training kom ik op locatie jou en je team ondersteunen bij het maken van nieuwe lessen. Geef ik je handige tips over welke programma's je kan inzetten en heb je aan het einde van de trainingsdag een lessenserie uitgezet die je direct kan gebruiken.

Mediakunst

Met de juiste bronnen, kunstenaars en websites help ik jullie met de zoektocht om een vakoverstijgende lessenserie neer te zetten. Daarbij vergeet ik ook de actieve werkvormen niet.

Basis- en Voortgezetonderwijs

Deze training kan worden ingezet op het basise en voortgezetonderwijs. Benodigdheden zijn een laptop, chromebook of tablet en uiteraard een werkende wifi.

Actief aan het werk

We starten met een korte inleiding over mediakunst, voorbeelden van projecten en hoe je mediakunst kan inzetten met vakoverstijgend werken.
Vervolgens gaan we de grove lijnen opzetten van een lessenserie waarbij ik je ondersteun met diverse bronnen. Je gaat dus direct bruikbaar lesmateriaal ontwikkelen.

Hoe gaan we te werk?

Thema

Je brengt een thema met je mee waar je graag een koppeling mee wilt maken met mediakunst

Mediakunst

Vanuit mijn bronnen ga je kijken met welke vorm van mediakunst je aan de slag wilt gaan

Lessenserie

Tijdens de training herschrijf je je lessenserie en probeer je bronnen uit.

We moeten leren combineren, ons bewust worden van de samenhang die er al is en deze zichtbaar maken. En dat geldt ook voor de samenhang tussen de kunstvakken en andere vakken.

Beschikbaarheid en kosten

Beschikbaarheid
- Donderdag
- Vrijdag


Kosten
€300 per dagdeel

Dagdelen: 9:00 - 13:00 of 13:00 - 17:00 in overleg kunnen we de uren aanpassen.

Vraag nu deze training aan!

Wij eten graag koekjes. Door verder te gaan op de website accepteer je ons koekjes beleid.   Meer info