De trainingen van Digitale kunstdocent

€199

Online training - Digitale kunstdocent

Een nieuwe kijk op het kunstvak door de digitale middelen juist in te zetten. Leer de vaardigheden van een digitale kunstdocent. Je kan je professionaliseringsbudget inzetten!

Bekijk training
€99

WordPress Online training

Wist je dat de meeste websites zijn gemaakt met WordPress? Waarom zou je dit dan niet leren aan je leerlingen? Leer de basis van WordPress zodat je dit programma ook in je onderwijs kan geven.

Bekijk training
€99

Creatief in het PO

Wil je de leerlingen echt creatief onderwijs bieden maar weet je nog niet goed hoe je dit in een les moet inzetten? Dan is deze training iets voor jou! Ik geef je tips hoe je echt creatief onderwijs kan maken.

Binnenkort!

Samen met je vaksectie

Wil jij met je vaksectie een nieuw programma leren? Op dit moment biedt ik 2 trainingen aan waarbij ik graag bij jou op locatie kom. 

De trainingen zijn zo opgezet dat we in een dag de basis van het programma leren. 

Voor  €600 kom ik een dag langs en kan je met 8 collega’s de training volgen. Dat komt neer op €75 per persoon! 

Vraag dus snel een studiedag aan bij je leidinggevende en nodig mij uit! Dan gaan we een dag lekker aan de slag. 

Voor meer informatie kan je bij de trainingen Photoshop en WordPress kijken 

€600

Adobe photoshop - Basiskennis

Leer de basis van Adobe Photoshop voor in je onderwijs. Na een rondleiding binnen het programma neem ik een aantal opdrachten met je door. Deze opdrachten zijn zo ontwikkelt dat je ze na de training kan doorzetten naar je leerlingen. Je hebt hierdoor gelijk bruikbare lessen.

Bekijk training
€600

WordPress - Basiskennis

Leer de basis van WordPress voor in je onderwijs. Na een rondleiding binnen het programma neem ik je stap voor stap mee naar het ontwerpen van een website. Deze stappen kan jij ook in je onderwijs gebruiken. Zo heb je na het volgen van de training gelijk bruikbare lessen!

Bekijk training

Meer informatie?

Wil je meer weten over een training of wil je misschien een moment inplannen voor een training met je vaksectie? Stuur me dan een mailtje. 

lianne@whattheconcept.nl

Wij eten graag koekjes. Door verder te gaan op de website accepteer je ons koekjes beleid.   Meer info