Iets wat ik heel graag doe is vertellen over onderwijs. Met name de creatieve kant van het vak. Ik zie dat het kunstonderwijs niet op alle vlakken mee gaat en dat vind ik zonde. Daarom heb ik besloten om mezelf als onderwijsspreker neer te zetten. Kan jou event, bijeenkomst, onderwijsteam of vakgroep wel een nieuwe blik op het kunstonderwijs gebruiken? Dan ben je hier aan het juiste adres. 

Onderwijs
spreker

Gastles

Ik vertel je leerlingen / studenten graag waarom out of the box denken niet werkt. Hoe ze een bepaalde techniek kunnen toepassen. Hoe ze een digitale kunstles kunnen ontwikkelen en hoe ze een educatief spel maken bij bepaalde vakkennis. Je kan me inschakelen voor meerdere thema's passend bij jou leerlingen en studenten.

Onderwijs verbeteren

Wil jij of jullie organisatie meer doen dan alleen praten over vernieuwingen? In het co creatie traject gaan wij aan de slag met onderwijsvernieuwing. Jullie komen met een onderzoeksvraag en samen onderzoeken we naar de mogelijkheden. We werken met werksessies om bewust aan de onderwijsvernieuwing te werken.

Spreker

In de inspiratiesessies neem ik je mee naar mijn visie op (kunst)onderwijs, de onderwijsprojecten die ik daarbij ontwikkeld heb en kan ik je vertellen over het zelf ontwikkelen van gameification in jullie onderwijs. In overleg kunnen we de sessies specificeren naar een bepaald thema of bepaalde manier van werken.

Samen aan het werk

Tijdens de workshops gaan we praktisch aan de slag op het gebied van onderwijsvernieuwing. Dit kan zijn het kunstvak vakoverstijgend inzetten of een nieuwe techniek leren. In overleg kunnen we de workshop de juiste invulling geven.

FAQ onderwijs spreker

Iedereen die werkt in het onderwijs en stappen wilt maken met kunsteducatie. Denk aan scholen, musea en andere culturele instellingen. 

Gastlessen kunnen we aanpassen op jullie lestijden.
Een inspiratiesessie duurt tussen de 30minuten en 1 uur.
Een workshop ligt vaak tussen de 1 en 3 uur. 
De co creatie sessies zijn op aanvraag en zullen we onderling vastleggen. 

Mijn inspiratiesessies verzorg ik met een ondersteunende presentatie. Een beamer is dus gewenst. Voor grotere zalen is het fijn om een microfoon te hebben. Mijn voorkeur gaat uit naar een headset microfoon. 

Voor workshops en co creatie sessies spreken we dit onderling af. 

Mijn tarief als onderwijsspreker ligt tussen de 399 en 699 euro per opdracht, afhankelijk van de inzet, duur en verdere wensen. 

Mijn tarief als workshopbegeleider en de co creatie sessies ligt tussen 399 en 2499 euro afhankelijk van de inzet, duur en verdere wensen.

Samen leer je meer dan alleen

Samen leer je meer dan alleen, ik kom daarom graag bij jullie op bezoek. Je kan me bereiken via 1 van de hiernaast genoemde opties. 

Tot snel! 

Contact

Lianne van Rosmalen

hallo@digitalekunstdocent.nl 

Instagram – Volg het leven van de digitale kunstdocent

LinkedIn – Laten we een connectie maken! 

Terug naar boven

Wij eten graag koekjes. Door verder te gaan op de website accepteer je ons koekjes beleid.   Meer info