Onderwijs spreker

Iets wat ik heel graag doe is vertellen over onderwijs. Met name de creatieve kant van het vak. Ik zie dat het kunstonderwijs niet op alle vlakken mee gaat en dat vind ik zonde. Daarom heb ik besloten om mezelf als onderwijsspreker neer te zetten. Kan jou event, bijeenkomst, onderwijsteam of vakgroep wel een nieuwe blik op het kunstonderwijs gebruiken? Dan ben je hier aan het juiste adres. 

Gastles

Ik vertel je leerlingen / studenten graag waarom out of the box denken niet werkt. Hoe ze een bepaalde techniek kunnen toepassen. Hoe ze een digitale kunstles kunnen ontwikkelen en hoe ze een educatief spel maken bij bepaalde vakkennis. Je kan me inschakelen voor meerdere thema’s passend bij jou leerlingen en studenten.

Spreker

In de inspiratiesessies neem ik je mee naar mijn visie op (kunst)onderwijs, de onderwijsprojecten die ik daarbij ontwikkeld heb en kan ik je vertellen over het zelf ontwikkelen van gameification in jullie onderwijs. In overleg kunnen we de sessies specificeren naar een bepaald thema of bepaalde manier van werken.

Workshop - Onderwijsvernieuwing

Tijdens de workshops gaan we praktisch aan de slag op het gebied van onderwijsvernieuwing. Dit kan zijn het kunstvak vakoverstijgend inzetten of een nieuwe techniek leren. In overleg kunnen we de workshop de juiste invulling geven.

Co creatie - Onderwijsvernieuwing

Wil jij of jullie organisatie meer doen dan alleen praten over vernieuwingen? In het co creatie traject gaan wij aan de slag met onderwijsvernieuwing. Jullie komen met een onderzoeksvraag en samen onderzoeken we naar de mogelijkheden. We werken met werksessies om bewust aan de onderwijsvernieuwing te werken.

Terug naar boven

Wij eten graag koekjes. Door verder te gaan op de website accepteer je ons koekjes beleid.   Meer info